🕊️ FREE SHIPPING & RETURNS WITHIN GREECE | WE SHIP WORLDWIDE 🕊️

TERMS AND CONDITIONS

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ι.        ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  1. Γενικά

Προτεραιότητά μας είναι ο σεβασμός στην ιδιωτικότητά σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Η Εταιρεία μας έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει και την Πολιτική Cookies ως ενιαίο κείμενο και αναπόσπαστο τμήμα της με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το e-shop  μας www.vingeproject.com, ή γίνεστε μέλος μας ή εγγράφεστε στη λίστα αποδεκτών των Newsletters μας, ή κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας με οποιοδήποτε τρόπο, π.χ. λαμβάνοντας μέρος στις προωθητικές ή άλλες ενέργειες ή χρησιμοποιείτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής μας, ή με άλλο τρόπο, ως προς τα παρακάτω: 

  1. το είδος των δεδομένων που συλλέγει ή παράγει για εσάς και,
  2. το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας και,  
  3. τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών και ,
  4. τους αποδέκτες τους και το σκοπό επεξεργασίας εκ μέρους τους,
  5. τα δικαιώματά και τις επιλογές σας στα προσωπικά σας δεδομένα σας και,
  6. τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

  1. Τροποποιήσεις:

Η παρούσα έκδοση ενημερώθηκε στις 10 Απριλίου 2020 και διέπεται από τις σχετικές προβλέψεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επομένως επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να αλλάξουμε την παρούσα δήλωση και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδομένα σας και στις πρακτικές μας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία αυτών, όπως προβλέπει ο νόμος, ή/και να τροποποιήσουμε ή αντικαταστήσουμε το σύνολο ή/και μέρος της παρούσας Πολιτικής τακτικά για να είναι επικαιροποιημένη ως προς κάθε αλλαγή.  

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, ή έχετε κάποια διαφωνία, επιφύλαξη ή ερώτηση αναφορικά με τις αλλαγές αυτές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση που υπάρχει καταχωρημένη στην παρακάτω ενότητα.

Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να περιηγείστε στο Διαδικτυακό μας τόπο ή να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες ή/και να αγοράζετε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτων και ανεπιφύλακτα αποδέχεστε τους τροποποιημένους όρους της παρούσας πολιτικής. Αν δεν συμφωνείτε με τις τροποποιήσεις, θα πρέπει να απέχετε από κάθε άλλη ενέργεια και να μην κάνετε χρήση του Διαδικτυακού μας τόπου ή αγορά και να μην μας γνωστοποιείτε προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε, ωστόσο, το δικαίωμα να τερματίσετε τις συμβάσεις μαζί μας και να ζητήσετε να διαγραφεί ο Λογαριασμός και τα δεδομένα σας. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ενώ διατηρείτε τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα όπως παρουσιάζονται στους παρόντος όρους.

 

ΙΙ.       ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

  1. Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας

 

Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι Γεώργιος Καλοκαίρης (εφεξής καλούμενος ο «Υπεύθυνος επεξεργασίας»).

 

  1. Στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου επεξεργασίας

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο επεξεργασίας στο email vingeproject@gmail.com και στο τηλέφωνο 211 414 3792

 

  1. Ερωτήσεις και Σχόλια 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω και να μας υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική και την εν γένει συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών σας δεδομένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την Εταιρεία, στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στη χώρα μας. Σχετικές λεπτομέρειες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο www.dpa.gr. Θεωρούμε ωστόσο υποχρέωσή και καθήκον μας να διαχειριστούμε τυχόν προβληματισμούς σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  

 

ΙΙΙ.      ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜENΩΝ

Ως προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα νοείται κάθε πληροφορία που αφορά́ ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό́ πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Το ταυτοποιήσιμο φυσικό́ πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα. Τα δεδομένα αυτά δεν περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία είναι ανώνυμα.

 

  1. ΤΙ δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και ΠΩΣ τα συλλέγουμε

Κατά την πλοήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα ή στα Social Media της εταιρείας μας, την υποβολή παραγγελίας, το άνοιγμα Λογαριασμού σας, την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων Newsletter μας, τη συμμετοχή σας σε ενέργειες προωθητικές όπως για παράδειγμα διαγωνισμούς, στη διάδραση μέσω των Social Media (πχ. σχόλια, Likes κτλ.) ή άλλως, εμείς συλλέγουμε διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων για εσάς, είτε απευθείας από εσάς, ή από τρίτους ή τα οποία συλλέγουμε ή δημιουργούμε με δικά μας μέσα (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων μέσων).

Ενδεικτικά συλλέγουμε για εσάς τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

  • Δεδομένα Ταυτότητας: (ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη, κωδικός μέλους ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό) που μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας ή κατά την εγγραφή σας ως Μέλος της με το άνοιγμα Λογαριασμού κτλ..
  • Δεδομένα Επικοινωνίας: (σταθερό ή και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας) που μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας, το άνοιγμα Λογαριασμού ή στα πλαίσια της λήψης εμπορικής επικοινωνίας από την Εταιρεία μας
  • Δεδομένα Παράδοσης: Ταχυδρομική Διεύθυνση (οδός, αριθμός, ΤΚ, πόλη, χώρα)
  • Δεδομένα οικονομικά: (τραπεζικό λογαριασμό, αξία συναλλαγών, πιστωτικά, επιστροφές χρημάτων, στοιχεία χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, διεύθυνση χρέωσης κτλ.) που μας χορηγείτε κατά την πληρωμή με ηλεκτρονικά μέσα, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, που συνάγουμε από τις αγορές σας κτλ.. Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση, γίνονται μέσω της EVERYPAY που είναι νομίμως αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος (απόφαση υπ’ αρ. 280/23-7-2018). H ιστοσελίδα μας www.vingeproject.com σε καμία περίπτωση δεν διαχειρίζεται και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτα σας.
  • Δεδομένα Συναλλαγής/ Αγοράς: (είδος προϊόντων αγοράς, αξία συναλλαγών, τόπος παράδοσης, χρόνος αγοράς, ιστορικό αγορών, παράπονα, τρόπος πληρωμής, στοιχεία που απαιτούνται σε περιπτώσεις αλλαγών ή επαναπίστωσης λογαριασμού όπως τραπεζικός λογαριασμός, όνομα δικαιούχου, IBAN, τραπεζικό ίδρυμα κ.α.) που συλλέγουμε σχετικά με την αγορά σας ή/και από το Λογαριασμό σας. 
  • Δεδομένα Καταναλωτικής Συμπεριφοράς: Καταναλωτικές προτιμήσεις κατά την περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα δηλαδή τα είδη που βλέπετε, το καλάθι αγορών σας, τη Wishlist,τη διάδρασή σας στα Social Media (πχ. σε ποια προϊόντα κάνετε Like), την εξαργύρωση δώρων, τη συχνότητα αγοράς, τρόπος, χρόνος αγοράς, είδος αγοράς κτλ., με βάση τα προϊόντα, τα σχόλια ή τυχόν απαντήσεις σας σε έρευνες που πραγματοποιούμε.
  • Δεδομένα τεχνικά όπως για παράδειγμα το κανάλι – πηγή προέλευσης, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), ζώνη ώρας και τοποθεσία, στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στο Δικτυακό μας Τόπο κτλ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω των cookies παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική μας παρακάτω.
  • Δεδομένα Σύνδεσης στο Λογαριασμό  σας δηλαδή το όνομα χρήστη (username – το οποίο αντιστοιχεί στο email ή στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου) και ο κωδικός πρόσβασης (password).
  • Δεδομένα Προφίλ συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις καταναλωτικές σας προτιμήσεις, τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς ή εκδηλώσεις και την εν γένει διάδραση σας με εμάς.  
  • Δεδομένα Δημογραφικά: ηλικία, φύλο, τόπος διαμονής, τα οποία συλλέγονται απευθείας από το υποκείμενο κατά περίπτωση ή συνάγονται από τις συναλλαγές των υποκειμένων στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα κτλ.
  • Δεδομένα μέσω Cookies: Browser, IP address, προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι και δεν έχετε ολοκληρώσει την αγορά, τη χώρα προέλευσης της παραγγελίας σας, τα προϊόντα που κοιτάζετε μέσα στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, τη Wishlist με τα αγαπημένα σας, την προέλευσή σας από άλλους δικτυακούς τόπους.
  • Δεδομένα μάρκετινγκ: που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικού προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με εμάς, εφόσον έχουμε τη σχετική σας συναίνεση, η γνώμη σας σχετικά με προϊόντα που αγοράσατε από εμάς.

 

Η Υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε για αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς να είναι επικαιροποιημένα και ακριβή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο δυνατό για τυχόν αλλαγές σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική σας σχέση μαζί μας.

 

Συλλέγουμε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα:

  • Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας είτε αυτή είναι ηλεκτρονική είτε τηλεφωνική, μας χορηγείτε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, το email σας, τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό) και τα στοιχεία πληρωμής (πιστωτική/χρεωστική κάρτα κτλ.). Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση, γίνονται από το ασφαλές περιβάλλον της Everypay (SSL). H ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει, δεν διαχειρίζεται και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτα σας.
  • Κατά το Άνοιγμα Λογαριασμού μας χορηγείτε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό σας, το  email σας και έναν κωδικό πρόσβασης.
  • Κατά την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας (Newsletter), μας χορηγείτε το email σας.

Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας μας (Facebook, Instagram, κλπ.) και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (πέραν των περιπτώσεων της τηλεφωνικής παραγγελίας), μας χορηγείτε προσωπικά σας στοιχεία όπως δεδομένα ταυτότητας, επικοινωνίας, ή συναλλαγών, τα οποία και χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

 

Συλλέγουμε με ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ τα παρακάτω δεδομένα και πληροφορίες για εσάς.

  • Με τη χρήση των cookies και άλλων παρεμφερών τεχνολογιών συλλέγουμε ή/και δημιουργούμε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας, όπως τα προϊόντα που επισκέπτεστε, τη διάρκεια και συχνότητα που παρατηρείτε ορισμένα προϊόντα, τα είδος των newsletter που ανοίγετε ή όχι, το περιεχόμενο τους και τη διάδρασή σας μαζί μας μετά από κάθε αποστολή newsletter, το Wishlist σας, το είδος των προϊόντων που αγοράζετε, τους όρους αναζήτησης που έχετε εισαγάγει ή τους συνδέσμους στους οποίους κάνατε κλικ μέσα στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, τα προϊόντα που τοποθετείτε στο καλάθι και δεν ολοκληρώνετε την αγοράς τους, τη χώρα προέλευσης, γλώσσα κ.α.
  • Από το Λογαριασμό σας δημιουργούμε το ιστορικό των παραγγελιών σας και αγορών σας, και από αυτές συνάγουμε τις προτιμήσεις σας, τη συχνότητα των αγορών σας ανά είδος, την αξία των προϊόντων που αγοράζετε ή που σας ενδιαφέρουν, την εποχή κατά την οποία αγοράζετε, την περιοχή διαμονής σας κ.α.
  • Δεδομένα σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων επισκέπτεστε το Δικτυακό μας Τόπο, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στο Δικτυακό μας Τόπο κτλ.
  • Δεδομένα σχετικά με τη σελίδα από την οποία συνδεθήκατε και τη σελίδα στην οποία μεταβήκατε όταν φύγατε,

Συλλέγουμε από τρίτους τα παρακάτω δεδομένα και πληροφορίες για εσάς:

  • Σε περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία μας μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται  να συλλέξουμε τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από τις πληροφορίες που έχετε δώσει στην πλατφόρμα (αρκεί η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να έχει σχετικό δικαίωμα να διαμοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με εμάς).

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαμοιραστούν μαζί μας τρίτοι ανεξάρτητοι οργανισμοί όταν υφίσταται έννομη βάση επεξεργασίας και έχουν σχετικό δικαίωμα να το πράξουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλετε να ενημερώνεστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη σχετική Δήλωση Προστασίας Δεδομένων των τρίτων αυτών οργανισμών. Οι οργανισμοί αυτοί ενδέχεται να περιλαμβάνουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Viber, Twitter.

 

  1. ΠΩΣ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όλα τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα τα οποία όπως αναφέρθηκε ή μας τα χορηγείτε εσείς υποχρεωτικά ή προαιρετικά, ή τα συλλέγουμε από τρίτους ή παράγονται με αυτοματοποιημένα μέσα, τα χρησιμοποιούμε για τους παρακάτω νόμιμους σκοπούς. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που το κοινοτικό ή εθνικό δίκαιο περιορίσει ή απαγορεύσει ορισμένες ενέργειες της Εταιρείας για τις οποίες χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, θα παύσουμε τη χρήση των πληροφορίων που σας αφορούν για τους σκοπούς αυτούς. 

Ειδικότερα τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται από εμάς για τους εξής σκοπούς:

  • Για τη λήψη των παραγγελιών σας, τη διεκπεραίωση αυτών, και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς.
  • Την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.
  • Για τη διαχείριση, διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας συμπεριλαμβανόμενής και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής.
  • Για το άνοιγμα του Λογαριασμού σας σε εμάς.
  • Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με το πελατολόγιό μας και την ανάλυση αυτής.
  • Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω Newsletter, SMS, ή άλλων πολυμέσων (VIBER) που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  • Για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας και την κατανόηση των προτιμήσεων σας.  
  • Για την κατανόηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών μας. 
  • Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, αντικατάστασης προϊόντος κτλ.,
  • Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Για την ασφάλεια των συναλλαγών.
  • Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, όπως για τη διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά και τη βελτιστοποίηση αυτών, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρέτησής σας από εμάς μέσα στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, καθώς και για να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις σας ως προς το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
  • Για την έρευνα αγοράς, στατιστικές αναλύσεις, για την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ και να σας ενημερώνουμε εμείς ή οι συνεργάτες μας για πιθανές ευκαιρίες συμμετοχής στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ ή προώθησης προϊόντων.
  • Για άλλους σκοπούς για τους οποίους θα σας ειδοποιούμε, ή θα προσδιορίζονται κατά περίπτωση, στο σημείο που συλλέγονται αρχικά οι πληροφορίες για εσάς

 

  1. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Η Νομική Βάση για τη χρήση των πληροφοριών σχετικά με εσάς είναι μία από τις ακόλουθες :

  • Η εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος.

Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία, όπως κατά την αγορά κάποιου προϊόντος μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν μη διαθεσιμότητα αυτού, για τη γνωστοποίηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για την επικοινωνία σχετικά με την αποστολή του προϊόντος, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης μας ή στη Δήλωση Απορρήτου και τις λοιπές πολιτικές που υιοθετεί η Εταιρεία.

Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από τη Σύμβαση πώλησης, όπως για παράδειγμα την πληρωμή μας, την έκδοση παραστατικών, την ορθή παράδοση των προϊόντων σε εσάς κτλ., η Εταιρεία δύναται να επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνσή σας και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Για να συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση στο πλαίσιο προωθητικών μας ενεργειών εφόσον αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

Για να διαχειρίζεστε το Λογαριασμό σας.

Ειδικότερα η Εταιρεία δύναται να επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα όπως το email σας και τον κωδικό πρόσβασης με σκοπό την ασφάλεια των συναλλαγών σας (πχ. ταυτοποίησή σας κατά την είσοδο στο Λογαριασμό σας), το email σας ή το τηλέφωνό σας για την επικοινωνία μαζί σας στην περίπτωση προβλήματος με το Λογαριασμό σας, το τηλέφωνό σας για την επικοινωνία μαζί σας σε περίπτωση προβλήματος/ κολλήματος κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

  • το έννομο επιχειρηματικό συμφέρον έναντι του οποίου δεν υπερισχύουν τα συμφέροντα που έχετε για την προστασία των πληροφοριών.

Να διευθύνουμε και να προστατέψουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της σύνταξης αναφορών και της τήρησης δεδομένων)

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση περιπτώσεων εξαπάτησης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Να σας παρέχουμε πρόσβαση στον εξατομικευμένο σας λογαριασμό, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας (προηγούμενες και εκκρεμείς αγορές σας με εμάς), προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, λίστες επιθυμίας που έχετε δημιουργήσει, να ολοκληρώνετε ταχύτερα τις αγορές σας, κ.λπ. Τα στοιχεία και το περιεχόμενο του προφίλ χρήστη είναι ορατά σε εσάς ανά πάσα στιγμή.

Να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι χρήσιμες, εύχρηστες και ευχάριστες, περιλαμβανομένης της προσωποποιημένης επικοινωνίας μαζί σας κατά τον τρόπο που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει, και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και είναι προς συμφέρον σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Να κατανοήσουμε καλύτερα τη βάση πελατών μας  για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προωθητικές μας ενέργειες και για να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που αφορούν τους εγγεγραμμένους χρήστες στο Vinge Project.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις αγοραστικές σας συνήθειες έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπου στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της Εταιρείας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.

Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης πωλήσεων μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών σε εσάς και άλλους πελάτες

Για λόγους έρευνας αγοράς, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωρισιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων.

Για τη συλλογή και ανάκτηση χρηματικών οφειλών προς εμάς.

Για να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα/υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Όταν βασιζόμαστε στα έννομα συμφέροντα της Εταιρείας ως νόμιμη βάση επεξεργασίας για τη συλλογή και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων και κατάρτισης προφίλ) οφείλουμε να αξιολογούμε κατά πόσον έναντι της επεξεργασίας αυτής υπερισχύουν τα συμφέροντα, τα θεμελιώδη δικαιώματα ή οι ελευθερίες σας που επιβάλλουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Έχουμε λάβει υπόψιν μας τα ζητήματα αυτά και όπου θεωρούμε ότι υπάρχει κίνδυνος να επηρεάζεται κάποιο από τα συμφέροντα, τα θεμελιώδη δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας δεν θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν στηριζόμαστε σε κάποια άλλη νόμιμη βάση επεξεργασίας.

  • Για να συμμορφωθούμε με μια νομική δέσμευση που έχουμε αναλάβει, 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της η Εταιρεία υποχρεούται στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την τήρηση υποχρεώσεών της που απορρέουν από το νόμο, όπως για παράδειγμα στην τήρηση των οικονομικών δεδομένων των συναλλαγών για φορολογικούς λόγους, στη χρήση του email σας για την αποστολή σε αυτό της επιβεβαίωσης εκτέλεσης της παραγγελίας σας, κ.α.

 

  • Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω, (νόμιμη βάση είναι) η συγκατάθεσή σας (την οποία θα ζητήσουμε πριν επεξεργαστούμε τις πληροφορίες).

 

Η ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή σας αποτελεί τη νομική βάση για τη χρήση του email ή/και του κινητού σας τηλεφώνου για την αποστολή σε εσάς άμεσης εμπορικής επικοινωνίας με τη μορφή Newsletter στα email σας, ή ενημερώσεων για τα νέα και τις προσφορές, όταν δεν είστε για παράδειγμα πελάτης μας ή όπου αλλού κριθεί κατάλληλο.

Το email ή το κινητό σας με σκοπό την εμπορική επικοινωνία μέσω ενημερωτικών email, SMS, VIBER κτλ. στα πλαίσια της πελατειακής μας σχέσης εφόσον αγοράσετε από εμάς, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, τη βελτιστοποίηση των εμπορικών και τεχνικών συστημάτων, τη στατιστική ανάλυση για βελτίωση προϊόντων, τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.

 

  1. Σε ποιους ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ τα προσωπικά σας δεδομένα σας και ΓΙΑΤΙ

 

Στο πλαίσιο λειτουργίας του e-shop, της εκπλήρωσης των συμβατικών μας υποχρεώσεων και της καλύτερης εξυπηρέτησης σας, η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες-παρόχους υπηρεσιών, οι οποίες παρέχουν σε εμάς υποστήριξη και αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την υπηρεσία που μας προσφέρουν (πχ εγγραφή σας στο e-shop και τη διαχείριση του λογαριασμού σας, την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης και την εν γένει παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της ιστοσελίδας, τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας κτλ.). Οι τρίτοι αυτοί πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται μέσω σύμβασης να μην χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το να μας βοηθούν να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που συμφωνούμε.

 

Ειδικότερα, η Εταιρεία μας συνεργάζεται:

(α) Με τρίτη εταιρεία η οποία, ως εκτελούσα την επεξεργασία κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της Εταιρείας μας, φιλοξενεί και διαχειρίζεται το e-shop μας.

(β) Με τρίτες εταιρείες courier, οι οποίες, ως εκτελούσες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Εταιρείας μας, διαχειρίζονται και διεκπεραιώνουν τις αποστολές των παραγγελιών σας και εισπράττουν και τα χρήματα για λογαριασμό μας στην περίπτωση που πληρώσετε με αντικαταβολή. Επίσης εκτελούν την παραλαβή και παράδοση σε εσάς προϊόντων που επιστρέφετε λόγω υπαναχώρησης ή επιστροφής.

(γ) Με τρίτες Εταιρείες email marketing οι οποίες ενεργούν στο όνομα και για λογαριασμό μας για την αποστολή σε εσάς των newsletter.

(δ)  Με εταιρείες διαφήμισης και marketing

(ε) Με εταιρείες ανάλυσης δεδομένων

(στ) Με εταιρείες έρευνας

(ζ) Με εισπρακτικούς φορείς και φορείς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης.

(η) Με εταιρείες προμήθειας και υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων,

Διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτο στον οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να μεταβιβάσουμε το σύνολο ή μέρος της επιχείρησής μας. Επιπλέον σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς, ή άλλης αλλαγής στην επιχείρησή μας, οι νέοι ιδιοκτήτες, μέτοχοι διαχειριστές κτλ. έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Τα τηρούμενα δεδομένα σας δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση διάταξης νόμου, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας. 

  1. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ των προσωπικών σας δεδομένων σε ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας.

 

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ των προσωπικών σας δεδομένων

 

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε από μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση, χρήση, μετατροπή ή καταστροφή. Όπου κρίνεται κατάλληλο, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση και άλλες τεχνολογίες που μπορούν να συμβάλλουν στη διασφάλιση των πληροφοριών που παρέχετε. Ζητούμε επίσης από τους παρόχους υπηρεσιών μας να συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις περί προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. 

Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τους κωδικούς που έχετε δηλώσει για το άνοιγμα του Λογαριασμού σας, ο οποίος είναι προσωπικός και αμεταβίβαστος. Η Εταιρεία μας πραγματοποιεί τακτικούς ποιοτικούς και ελέγχους ασφαλείας στα συστήματα και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, ώστε να διορθώνονται οι παράγοντες που οδηγούν σε ανακρίβειες στα δεδομένα.

 

  1. Χρόνος ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς (πχ. διατηρείτε Λογαριασμό σε εμάς, είστε εγγεγραμμένοι για να λαμβάνετε εμπορική επικοινωνία από εμάς, κάνετε μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επικοινωνείτε στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών μας, λαμβάνετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό κτλ.). Παράλληλα δε, τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς έννομου συμφέροντος που συνίσταται στη νομική μας κάλυψη σε περίπτωση κάποιας διένεξης αναφορικά με τη σύμβαση πώλησης, την τήρηση του Λογαριασμού σας, την εμπορική μας πολιτική ή άλλη μεταξύ μας συναλλαγής,  για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Τα οικονομικά σας δεδομένα μπορούν να τηρηθούν από την Εταιρεία μας ως μέρος των φορολογικών υποχρεώσεών της. Μπορούμε να διατηρήσουμε οποιαδήποτε άλλα δεδομένα σας τα διατηρούμε μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους, ή όσα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της συγκατάθεσής σας, μέχρι να την αποσύρετε, ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους από εμάς την οποία βασίζουμε στο έννομο συμφέρον μας.

Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας τη φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, εξαιρουμένων, ασφαλώς, όλων των δεδομένων που υποχρεούμαστε εκ του Νόμου να τηρούμε για φορολογικούς σκοπούς.

Διατηρούμε το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις, να ανωνυμοποιούμε τα δεδομένα σας για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε και δε συνδυάζονται πια με ταυτοποιήσιμο πρόσωπο, επομένως διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για αόριστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια

  

Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • να μας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το νόμο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιμήσεις,
  • να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ατελή ή ανακριβή δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Επίσης διατηρούμε και εμείς το δικαίωμα να σας ζητάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.
  • να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, εφόσον βεβαίως ο νόμος δεν μας υποχρεώνει για το αντίθετο.
  • να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες,
  • να εναντιωθείτε στη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες,
  • να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά τη χρήση τους,
  • να έχετε το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων, υπό ορισμένες συνθήκες,
  • να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή της χώρας.

Σας προσφέρουμε εύκολους τρόπους να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώματα, όπως συνδέσμους «κατάργησης εγγραφής», ή καλώντας μας, ή με αποστολή email στο vingeproject@gmail.com, με  ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση Κ. Πανταζή 72, Ηλιούπολη, 16346.

  1. Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Ενδέχεται να προβούμε σε αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όποτε απαιτείται. Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε στις 10/04/2020.

Παρακαλούμε επισκεφτείτε το διαδικτυακό μας τόπο για να είστε πάντα ενήμεροι για κάθε αλλαγή. Σε περίπτωση που συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό μας τόπο και τις υπηρεσίες του και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση των υπηρεσιών μας που σας παρέχονται.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.

 

  1. IV. ΠΟΛΙΤΙΚΗ Cookies

H παρούσα Πολιτική Cookies αποτελεί ενιαίο και αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής απορρήτου και της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στο Δικτυακό μας Τόπο, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε  διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

  1. Τι είναι τα cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή, μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Τα cookies μας βοηθούν να συλλέξουμε πληροφορίες απαραίτητες για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της ιστοσελίδας μας, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, την προσαρμογή της στη ζήτηση και στις ανάγκες των χρηστών, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίας και της προβολής μας σε ιστοσελίδες τρίτων. Κανένα αρχείο Cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας δεν συλλέγει πληροφορίες που να σας ταυτοποιεί προσωπικά ή πληροφορίες εγγράφων ή αρχείων από τον υπολογιστή σας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω cookies μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του browser που χρησιμοποιείτε, τον τύπο του υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα της ιστοσελίδας μας συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων που ενδέχεται να επιλέξετε μέσω της περιήγησης στην ιστοσελίδα μας.

  1. Είδη cookies

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούνται οι εξής κατηγορίες Cookies :

Παροδικά και επίμονα

Τα «παροδικά» Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στο Διαδικτυακό Τόπο και διαγράφονται με την έξοδό σας από αυτόν. Τα «επίμονα» Cookies παραμένουν στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι να διαγραφούν από εσάς. Παράδειγμα τα Cookies που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους μας των Υπηρεσιών μας προς εσάς (Cookies που ευθύνονται για την απομνημόνευση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο καλάθι σας και τα οποία παραμένουν στη μνήμη για 7 περίπου ημέρες), ή Cookies που καταγράφουν τις συμπεριφορές σας μέσα στην ιστοσελίδα μας, όπως τις επιλογές σας, τα δημογραφικά σας στοιχεία, τα προϊόντα που επισκέπτεστε, και άλλα στοιχεία που συμβάλλον στη δημιουργία ενός ανώνυμου προφίλ.

Cookies Τρίτων (3dr Party Cookies)

Τρίτοι όπως η  Google Analytics δύνανται να εγκαθιστούν τα Cookies που χρησιμοποιούμε. Στην περίπτωση που μέσω της ιστοσελίδας μας εισέρχεστε σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή συνδέεστε με φορείς κοινωνικής δικτύωσης (twitter, facebook, youtube), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τρίτοι αυτοί διαδικτυακοί τόποι ή φορείς, ενδεχομένως να εγκαθιστούν Cookies αμέσως μόλις πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο. Τα Cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

Απαραίτητα Cookies

Τα «απαραίτητα» Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιούνται για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Η μη αποδοχή τους δεν εξασφαλίζει την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης του χρήστη και συνεπώς συνίσταται η αποδοχή τους.

Cookies Επιδόσεων

Τα Cookies Επιδόσεων αφορούν cookies τρίτων συνεργατών (Google Analytics και Google Tag Manager) και έχουν ως αποστολή τη στατιστική ανάλυση των δεδομένων της περιήγησης των χρηστών, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας περιήγησης και την καλύτερη αξιολόγηση των προωθητικών ενεργειών στις οποίες προβαίνουμε. Τα Cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

Marketing Cookies

Τα Marketing Cookies αφορούν cookies τρίτων συνεργατών (Google, Facebook, Contact Pigeon) και στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των προωθητικών ενεργειών στις οποίες προβαίνουμε, με βάση τις προτιμήσεις και τις επιλογές των χρηστών, καθώς και την βελτιστοποίηση της διαδικτυακής περιήγησης και εμπειρίας τους. Με βάση τα παραπάνω, ενώ η δική μας ιστοσελίδα δεν φιλοξενεί διαφημίσεις, ενδεχομένως στους επισκέπτες μας να εμφανιστεί σχετικό προωθητικό υλικό σε πλατφόρμες τρίτων.

 

  1. Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται από τα  Cookies. 

Τα cookies είναι αναγκαία για τη λειτουργία του ιστοτόπου μας. Ο βασικός στόχος που έχουν τα cookies μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας. Για παράδειγμα, τα cookies μας βοηθούν να απομνημονεύσουμε τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, χώρα, κτλ.) κατά την περιήγηση και στις μελλοντικές επισκέψεις. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από τα cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων τη βελτίωση της ιστοσελίδας, μέσω αξιολόγησης των αριθμών και μοτίβων χρήσης, την προσαρμογή του ιστότοπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την βελτιωμένη ταχύτητα των αναζητήσεων, κ.λπ. Σε μερικές περιπτώσεις, με προηγούμενη συγκατάθεσή σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα για να λάβουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας δείξουμε από την ιστοσελίδα μας ή τις ιστοσελίδες τρίτων ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο, διαφημίσεις που βασίζονται στην ανάλυση των συνηθειών περιήγησης που έχετε.

 

  1. Τρόπος διαχείρισης και διαγραφής των Cookies

Τα μενού των περισσοτέρων browser παρέχουν επιλογές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Cookies. Οι επιλογές αυτές ποικίλλουν αναλόγως του browser. Αναλόγως των επιλογών που σας δίνει o browser που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επιτρέπετε την εγκατάσταση Cookies, να απενεργοποιείτε/διαγράφετε τα ήδη υπάρχοντα ή να ειδοποιείστε κάθε φορά που λαμβάνετε cookies. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας, ότι, σε περίπτωση που απορρίψετε ή απενεργοποιήσετε τα Cookies του διαδικτυακού μας τόπου, η λειτουργικότητα των ιστοσελίδων ενδέχεται εν μέρει να επηρεαστεί. Επίσης, απενεργοποιώντας ένα Cookie ή μια κατηγορία Cookies, δεν διαγράφεται το Cookie από τον browser. Μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει από εσάς, αλλάζοντας τις εσωτερικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτήν τη σελίδα λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο browser σας, τα οποία συσχετίζονται με αυτή την ιστοσελίδα.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή.  Έχετε επίσης τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας στα Cookies μέσω του Προσωπικού Λογαριασμού σας.

 

  1. Αλλαγές στη χρήση των Cookies από εμάς

Μπορούμε κατά καιρούς να τροποποιούμε την Πολιτική Cookies, είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.  Σε περίπτωση που συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες της και τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας που παρέχονται μέσω αυτής.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.

  1. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο vingeproject@gmail.com .

PERSONAL DATA PROTECTION POLICY

 

Ι.        INTRODUCTION

  1. General

 Our priority is to respect your privacy and the management, protection and security of your personal data. Our Company has established this Privacy Policy, which also includes the Cookies Policy as a single text and an integral part to inform you when you visit or buy from our e-shop, www.vingeproject.com, or become a member or subscribe to our Newsletter recipients list or use our services in any way, e.g. taking part in our promotional or other actions or use our Social Media or otherwise, on the following:

 

  1. the types of data we collect or produce for you and,
  2. the purpose of collecting and processing your data and, 
  3. how these data are processed and,
  4. their recipients and the purpose for which they are processed,
  5. your rights and choices on your personal data and,
  6. how to contact us concerning any matter you may be concerned about in relation to your personal data.

 

  1. Modifications:

This Privacy Policy version has been updated as of April, 10th 2020 and is governed by the relevant provisions of Greek and Community Law relating to the protection of individuals from the processing of personal data. We therefore reserve our right to change this statement and to apply any change to your data and our practices in relation to their collection and processing, as required by law, and/or modify or replace the whole or/and part of this Policy in our sole discretion so please make sure that you visit our Privacy Policy frequently to be updated for any changes.

In case you wish for any clarification or information, or you wish to raise a dispute, a reservation or a question about such changes, you may contact us at the address listed in the section below.

If you continue to navigate on our Website, or to use our Services and/or to make purchases through our Online Store, this means that you automatically and unreservedly accept the modified terms of this policy. If you do not agree with the modifications, you must not take any action or make any use of the Website or purchase, and you must not provide any personal data. However, you are entitled to terminate the contracts between us and ask for your Account and data to be deleted. In any case, for any information or clarification, you may contact us while retaining your rights with respect to your personal data as outlined and described in the respective section below.

 

  1. CONTROLLER & PERSONAL DATA PROTECTION COORDINATOR

 

  1. Who is the Controller?

 

The Controller of your personal data is George Kalokairis (hereinafter referred to as the "Controller").

 

  1. Contact details of the Controller

 

You can contact the Controller on the email vingeproject@gmail.com and the telephone number 211 414 3792

 

  1. Questions and Feedback

You may contact us at the contact details listed above and provide us with your feedback, queries, comments or any complaints regarding this Policy and the collection and processing of your personal data, in general. You have the right to submit any complaint regarding your personal data that may arise from their processing by our Company to the Hellenic Data Protection Authority, which is the supervisory authority of Greece. For details, see the following link www.dpa.gr. However, we consider it our obligation and duty to handle any concerns you may have about your personal data we process, so please do not hesitate to contact us. 

 

III.      DATA COLLECTION AND PROCESSING

Personal data or personal information means any information relating to an identified or identifiable natural person (“data subject”). An identifiable natural person is one whose identity can be identified, directly or indirectly. Such data do not include data that are anonymous.

 

  1. WHAT types of data we collect for you and HOW we collect them

When you navigate to our online store or our social media submitting an order, open your account or sign up for our Newsletters, you take part in promotional activities such as contests, social media interaction (e.g., comments, Likes, etc.) or otherwise, we collect various types of personal data for you, either directly from you or from third parties, or which we collect or create by our own means (including through automated means).

Indicatively, we collect the following personal data for you:

  • Identity Data: (name, username, membership code, or other similar ID) that you provide to us when submitting your order or when registering as a member with the opening of an account etc.
  • Contact Data: (fixed and/or mobile phone, e-mail address and other contact information) that you provide to us when submitting your order, opening an account or as part of receiving a commercial communication from our Company
  • Delivery Details: Postal address (street, number, PO, city, country)
  • Financial data: (bank account, transaction value, credit notes, refunds, debit or credit card information, billing address, etc.) that you provide to us when you pay by electronic means, in the case of refunds deducted from your purchases, etc. The card details, their confirmation, preapproval of payment and final charge are recorded through EVERYPAY which is legally authorized by the Bank of Greece (decision number 280/3/23-7-2018, National Gazette B 3010/25-7-2018). Our website www.vingeproject.com is by no means aware and does not handle or store your card details.
  • Transaction/Purchase Data: (type of purchase, transaction value, place of delivery, time of purchase, purchase history, complaints, payment method, details required in case of change or re-crediting of an account, such as a bank account, beneficiary name, IBAN, banking institution etc.) that we collect about your purchase and/or your account. 
  • Consumer Behavior Data: Consumer preferences while browsing the e-shop, i.e. the items you view, your shopping cart, Wishlist, your social media activity (e.g. what products you like), gifts redeemed, the frequency, way, time of purchase, the type of purchase, etc., by type of products, comments, or any replies to surveys we make.
  • Technical data such as for example channel - source of origin, Internet Protocol (IP) address, time zone and location, login details, browser type and version, operating system and platform, and other technology on the Devices that you use to access our Website, etc. For more details on the information we collect using cookies, please see our policy below.
  • Login Data to connect to your account i.e. your username (which corresponds to your email or mobile phone number) and password.
  • Profile Data we collect data about your interests and consumer preferences, participating in contests or events, and all your interactions with us in general. 
  • Demographic data: age, sex, place of residence, which are collected directly from the data subject, as the case may be, or deduced from the transactions of the subjects in our online store, etc.
  • Data collected through Cookies: Browser, IP address, products you have placed in your shopping cart but not purchased yet, the country of origin of your order, the products you are looking at in our online store, wishlist with your favorites, other websites from which you were directed to us.
  • Marketing data: which include your preferences in receiving promotional material from us and third parties and your preferences concerning your communication with us, or your opinion on the products you have purchased from us.

 

Your obligation to let us know about changes to your personal information.

It is important that personal information we keep for you is up-to-date and accurate. Please let us know as soon as possible about any changes to your personal information throughout our relationship with you.

 

We collect DIRECTLY BY YOU the following personal information:

  • At the time of submission of the order whether electronically or by telephone, you must give us your full name, product shipping address, email address, mobile phone number and payment details (credit / debit card, etc.). The card details, their confirmation, preapproval of payment and final charge are recorded by Everypay secure environment (SSL). Our website is by no means aware and does not handle or store your card details.
  • When you create an account, you provide us with your first and last name, your email and a password.
  • To sign up for our Company’s Newsletters, you must enter your email address.

When communicating with us in the Company’s social media (Facebook, Instagram, etc.) and with the customer service department (except to place a telephone order), you are asked to provide us with your personal information, such as ID, contact, or transaction details, which we will use on a case-by-case basis only to process your request.

 

We collect with AUTOMATIC MEANS the following data and information about you.

  • By using cookies and other related technologies, we collect and/or generate data about your preferences, such as the products you view, the time and frequency of your views, the type of newsletters you open or not, their content and your communication with us after every newsletter, your wishlist, the type of products you buy, the search terms you enter, or the links you click on in the online store, the products you place in the cart without completing their purchase, country of origin, language etc.
  • From your account we create the history of your orders and purchases, from which we infer your preferences, the frequency of your purchases by type, the value of the products you buy or are interested in, the time you buy, the area your stay etc.
  • Data about the devices through which you visit our Website, for example the Internet Protocol (IP) address, login information, browser type and version, operating system and platform and other technology on the devices used to access our Website, etc.
  • Data about the page from which you signed up and the page that you visited when you left,

We collect from third parties the following data and information about you:

  • If you sign up for our service through a social networking platform, we may collect the above personal data directly from the information you have provided to the platform (as long as the social networking platform is entitled to share your personal data with us).

Your personal data may be shared with us by third independent organizations when there is a legal basis for processing and they are entitled to do so. In such cases, you must be informed about the processing of your personal data from the relevant Data Protection Notice of these third parties. These organizations may include social media such as Facebook, Instagram, Viber, Twitter.

 

  1. HOW do we use your personal information?

 

All of your personal data, which as mentioned above, are provided to us by you either on a mandatory or on a voluntary basis, or which we collect from third parties or are generated by automated means, are used for the following legitimate purposes. Please note that if Community or national law restricts or prohibits certain actions of the Company for which we use your data, we will discontinue the use of your information for these purposes.

 

In particular, your personal data are used by us for the following purposes:

  • To receive your orders, process them, and ship products to you.
  • To communicate with you about issues relating to the sale of our products to you.
  • To manage, handle and process your payments, including the security of our financial transaction.
  • To help you in opening your account with us.
  • To create, keep and maintain a database with our client base and to analyse it.
  • To send you commercial communication via newsletter, SMS, or other media (VIBER) regarding our Company's news, products, promotions and offers.
  • To analyze your behavior and identify your preferences. 
  • To understand and analyze the results of our ads and promotions. 
  • To handle your requests, such as withdrawal, product replacement, etc.,
  • To satisfy your rights with respect to your personal data.
  • To ensure security of transactions.
  • For business analyses and enhancements, such as placing our products on the market and optimizing our products, optimizing your experience and service from us within our online store, as well as adapting to your expectations from our online store.
  • To carry out market research, statistical analyses, marketing strategy development and marketing campaign management and inform you or our partners of any possible opportunities to participate in our marketing or promotional initiatives.
  • For other purposes for which we will notify you or will be identified on a case-by-case basis at the place where your information is originally collected
  • To improve the awareness of vingeproject.com.

 

  1. ON WHAT LEGAL BASIS do we use your personal data?

 

The Legal basis on which we make use of your information is either one of the following:

  • Performance of a contract to which you are a party.

For purposes of communication either at pre-contractual stage or on matters relating to your dealings with our Company, such as when buying a product in order to inform you of its unavailability, to notify you that the order was executed, to communicate with you about the delivery of the product, to inform you know about changes to our terms of use or the Privacy Statement and the other policies that our Company adopts.

In order to fulfill our obligations under the Sales Agreement, such as our payment, issue of documents, proper delivery of the products to you, etc., the Company may process your personal data, such as your address and contact details.

To participate in a contest or draw as part of our promotions, provided that you accept the terms of participation.

To manage your Account.

In particular, our Company may process your personal data such as your email and password in order to secure your transactions (e.g. to identify you when you log in to your account), your email or your phone number, so that we can communicate with you in case of a problem with your account, your phone number, so that we can communicate with you in case of a problem when executing your order.

  • Any legitimate business interest against which your data protection interests do not prevail.

To manage and protect our business and website (including troubleshooting, data analysis, testing, system maintenance, support, reporting, and data retention)

To prevent and deal with cases of fraud and other illegal activities.

To provide you access to your personalized account, where you can track your transactions (your past and pending purchases with us), products you are interested in, wish lists you have created, and for you to complete your purchases faster, etc. The details and content of the user profile are visible to you at any time.

We may offer you services that are useful, easy to use and enjoyable, including personalized communication with you as you wish and have declared, and products of your interest and benefit to you, according to your preferences.

To let you know about offers, products, or other actions of Vinge Project, if you are a member.

To better understand our customer base so that we can improve our services, products and promotions and manage and improve the services offered to the registered users of Vinge Project.

To better understand your buying habits in order to develop and improve our products and services and tailor the content of the site to your needs and preferences.

To measure the effectiveness of our Company's presentation and display on third-party websites.

To analyze the effectiveness of our sales promotion and to help promote the most appropriate messages, information and offers to you and other customers.

To perform market research, evaluation and analysis of your opinion on our products and for our commercial policy, reputation, visibility of our trademarks and other distinctive features.

To collect and recover any financial debts to us.

To use data analysis tools to improve the site, our products/services, our relationships with customers.

When we rely on the legitimate interests of the Company as a legitimate basis for processing your personal data (including automated decision-making and profiling), we must assess whether such processing overrides your interests, fundamental rights or freedoms that require the protection of your personal data.

We have taken these issues into consideration, and where we believe that there is a risk that one of your interests, fundamental rights or freedoms may be affected, we will not process your personal data unless we rely on another legitimate processing ground.

  • To comply with a legal obligation with which we our bound,

 

In the context of its activities, the Company is required to process your personal data in order to comply with its obligations under the law, such as for example the maintenance of financial data of transactions for tax purposes, the use of your email for sending a confirmation of your order execution, and so on.

 

  • If none of the above apply, your consent (which you will always be requested to provide before we process any information).

 

Your free and informed consent is the legal basis for using your email and/or mobile phone for us to send you direct mail in the Newsletter form to your emails, or for you to receive updates on our news and offers, when you are not for example our client or as appropriate. 

Your e-mail or mobile phone for the purpose of commercial communication via information email, SMS, VIBER etc. within the framework of our customer relationship, if you buy from us, for the development of our business activity, the optimization of commercial and technical systems, statistical analysis to improve products, optimized customer service.

To inform you about events, special offers, promotions and other relevant issues pertaining to our Company and our products and services, according to the means of communication you have stated.

To advertise our company and products in the social media for you and other people who may also be interested in what we offer.

 

  1. WHO are NOTIFIED of your personal data and WHY

 

In the context of the operation of our e-shop, the fulfillment of our contractual obligations and your best service, our Company reserves the right to cooperate with third-party service providers that provide us with support and access only to your data that are absolutely needed (e.g. for registering you in the e-shop and managing your account, for executing the contract between us and providing any of our services to you, in general, for the functional and IT handling of our website, for optimizing our products and services, etc.). These third service providers are contractually bound not to use your information in any way other than to help us provide you with the products and services we agree to.

 In particular, our Company cooperates or may cooperate:

(a) With a third company which shall perform the processing on behalf of our Company and shall host and manage our e-shop.

(b) With third party courier companies which shall perform the processing on behalf of our Company and manage and process the shipment of your orders and collect the money on our behalf in case you pay by cash on delivery. They shall also perform the receipt and delivery to you of products that you return due to withdrawal or return.

(c) With third-party email marketing companies acting in the name of and on behalf of us to send you our newsletters.

(d) With advertising and marketing companies

(e) With data analysis companies

(f) With research companies

(g) Collection Organizations and Fraud Detection and Prevention Organizations.

(h) Companies supplying and supporting information systems.

We reserve the right to disclose your personal data to a third party which we reserve the right to choose to transfer all or part of our business. In addition, in the event of a merger or redemption, or other change in our business, new owners, shareholders, administrators etc. have the right to use your personal data in the same way as this privacy statement.

Your retained data may be communicated to the competent judicial, police and other administrative authorities upon their request and in accordance with the applicable laws. Furthermore, in the case of a statutory provision, a service order or a formal preliminary examination, the Company has the right to place the relevant information at the disposal of the respective service.

 

  1. TRANSMISSION OF YOUR PERSONAL DATA TO THIRD COUNTRIES

 

The Company generally maintains your personal data within the European Economic Area. In the event that data are to be transmitted to third countries outside the European Economic Area for which there is no European Commission decision or to International Organizations, all the appropriate safeguards provided for in the applicable data protection legislation on the transfers to third countries will be taken and the relevant information will be posted on our company’s website.

  

  1. SAFETY of your personal data

 

We apply appropriate technical and organizational measures to protect the personal information we keep from unauthorized disclosure, use, conversion or destruction. Where appropriate, we use encryption and other technologies that can help safeguard the information you provide. We also ask our service providers to comply with stringent privacy and data protection requirements. 

You must not disclose the data/codes you have entered to open your Account, which are personal and non-transferable. Our Company performs regular quality and security checks on the systems and algorithms it uses to correct the factors that lead to inaccuracies in the data.

 

  1. TIME OF RETENTION of your personal data

We will retain your personal data for as long as you continue to interact with us (e.g. you maintain an account with us, you are registered to receive commercial communication from us, make a purchase from our online store, contact our customer service points, take part in a contest, etc.). At the same time, we shall keep your personal data for purposes of our legitimate interests in the event of a dispute regarding the sale contract, the maintenance of your Account, our trade policy or any other transaction between us, for the time period during which that processing could arise, in accordance with applicable law. Your financial data may be kept by our Company as part of its tax obligations. We may keep any other data until you ask us to delete them or those we maintain and process as part of your consent until you withdraw it or until you oppose to their processing by us on which we rely on our legitimate interest.

To determine the retention time of your personal data, we take into account the nature of your data, their quantity, purpose, security, etc. You have the right to ask us to delete your data, excluding, of course, all data we are obliged by law to retain for tax purposes.

We reserve the right  in some cases, to anonymize your data for research or statistical purposes, so that they will be no longer associated with an identifiable person, therefore we reserve the right to use this information for an indefinite period of time. In any case, your data will be stored securely.

  

With respect to your personal data we have and process, you have the following rights:

  • to request us to access them to confirm that we process them in accordance with law and/or your request and preferences,
  • to request us to correct any incomplete or inaccurate data we keep about you. We also have the right to request you to update your information at regular intervals.
  • to request us to delete them, as long as the law does not oblige us to the contrary.
  • to request us to limit their use, under certain circumstances,
  • to oppose to their use, under certain circumstances,
  • to withdraw your consent with respect to their use,
  • you have the right to data portability, under certain circumstances,
  • to submit a complaint to the country’s supervisory authority.

We offer you easy ways to exercise these rights, such as “unsubscribe” links, or by calling us, or by sending an email at vingeproject@gmail.com, by sending a mail to our address, 72, K. Pantazi str, Ilioupoli, 16346.

 

  1. Changes to the Data Protection Policy

We may make changes to our Privacy Policy whenever required. This Policy was updated on April 10th, 2020.

Please visit our website to be updated on any changes. In case you continue to use our Website and its services and our e-shop services after any modifications made in accordance with the above, you will be deemed to accept these modifications. If you do not agree to the terms of this Policy as may be modified, either in whole or in part, you must cease to use our services we provide to you.

Any changes to this Policy will be immediately posted here.

 

 

  1. IV. Cookies Policy [ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ & ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΑΣ]

 

This Cookies Policy is an integral part of our privacy policy and data protection policy.

We use cookies to make it easier for you to browse our Website, to understand how you interact with us and, in some cases, to be able to display ads based on your navigation habits.

  1. What are cookies?

Cookies are small text files that are installed on your computer or on your electronic device through the browser you use when you visit our website. Cookies help us collect the information necessary to measure the effectiveness of the Website, improve and upgrade its content, adapt it to demand and users' needs, and to measure the effectiveness of our presence and display in third-party websites. No Cookie file used on the Website collects information that identifies you personally or of any document or file in your computer.

The data collected by cookies may include the type of browser you are using, the type of computer you use, its operating system, online service providers and other similar information. In addition, the Website computer system automatically collects information about the locations you visit and about the links to third-party websites that you may visit through our Website.

 

  1. Cookies

The following categories of cookies are used by our website:

Transient and persistent

“Transient” Cookies are stored on your computer or on your electronic device during your visit to the Site and deleted when you leave it. Persistent cookies remain on your computer or on your electronic device for a longer period of time until they are deleted by you. An example of Cookies that are necessary for us to provide our Services to you (Cookies that are used to remember the products stored in your cart and which are kept for about 7 days), or Cookies that record your behaviors within our website, such as your choices, demographics, products you view, and other details used to create an anonymous profile.

Third Party Cookies

Third parties like Google Analytics may install the cookies we use. In the event that you enter the third-party websites or connect to social networking sites (twitter, facebook, youtube) through our website, you must be aware that these third-party websites or agencies may install Cookies when you click on the relevant link. These cookies are beyond our control and are governed by the cookies policy of each third party who installs them. You should read their respective site policies to see exactly how you should handle them.

Essential Cookies

“Essential” Cookies are stored on your device during your visit to the website and used for the smooth operation of the site. Their acceptance ensures the user’s optimal online experience while browsing and therefore it is recommended that you accept them.

Performance Cookies

Performance Cookies refer to third-party cookies (Google Analytics and Google Tag Manager) and their purposes is the statistical analysis of user navigation data, the optimization of their visit experience and the better evaluation of the promotions we perform. These cookies are beyond our control and are governed by the cookies policy of each third party who installs them. You should read their respective site policies to see exactly how you should handle them.

Marketing Cookies

Marketing Cookies are third-party cookies (Google, Facebook, Contact Pigeon) and aim to optimize our promotions based on user preferences and choices and optimize their online visit and experience. Based on the above, while our site does not host advertisements, our visitors may be able to display relevant promotional material on third-party platforms.

  

3     Purpose of processing data collected by Cookies. 

Cookies are necessary for the operation of our website. The main goal of our cookies is to improve your browsing experience. For example, cookies help us memorize your preferences (language, country, etc.) during your navigation and future visits. The information gathered by cookies enables, among other things, the improvement of the website, by evaluating user numbers and patterns, adapting the site to individual users’ interests, improved search speed, etc. In some cases, with your prior consent, we may use cookies, labels, or other similar systems to obtain information that allows us to display advertisements to you from our website or third-party websites or any other means, based on the analysis of your navigation habits.

 

  1. How to manage and delete cookies

Most browser menus provide options about how to manage cookies. These options vary depending on the browser. Depending on the options offered by your browser, you can allow cookies to be installed, disable/delete existing ones, or notify you whenever you receive cookies. Please note that if you reject or disable our website’s cookies, the functionality of the web pages may be impaired in part. Also, disabling a Cookie or a Cookie category does not delete the Cookie from the browser. This should be done by you by changing the internal features of your browser.

If you prefer to avoid using cookies on this page, subject to the above limitations, you must first disable the use of cookies in your browser and then delete the cookies stored in your browser that are associated with this website.  You can use this feature to avoid using cookies at any time.  You can also manage your Cookies preferences through your Personal Account.

 

  1. Changes in the use of Cookies by us

We may from time to time modify the Cookies Policy, either in whole or in part, in our sole discretion. Any such modifications will apply as soon as the modified Policy is posted on our website so please check on our Cookies policy in order to be updated. In case you continue to use our website and its services and our e-shop services after any such modifications have been made, you will be deemed to accept these modifications. If you do not agree to the terms of this Policy, as may be modified, either in whole or in part, you are asked to stop using the Website and our services provided through it.

Any changes to this Policy will be immediately posted here.

 

  1. Communication

If you have any questions about this Policy, please contact us at vingeproject@gmail.com.