Πολιτική Αλλαγών

1. Αλλαγή στο νούμερο

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή σε προϊόν που έχει επιλογές μεγέθους π.χ. στα μαγιό, τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από εσάς. Τα προϊόντα που επιστρέψατε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, πλυθεί και να έχουν τις ετικέτες τους, τα αυτοκόλλητα και τη συσκευασία τους, μόνο τότε μπορεί να γίνει δεκτή η αλλαγή.Εφόσον εγκριθεί η αλλαγή μπορείτε να επιλέξετε το ίδιο ή κάποιο άλλο μαγιό σε άλλο μέγεθος. Αν πάλι θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάτι άλλο π.χ. τσάντα είναι επιτρεπτό. (Διαβάστε παρακάτω τις εξαιρέσεις αλλαγών.)

2. Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας και θέλετε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν, το προϊόν/προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από εσάς. Τα προϊόντα που επιστρέψατε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, πλυθεί και να έχουν τις ετικέτες τους, τα αυτοκόλλητα και τη συσκευασία τους, μόνο τότε μπορεί να γίνει δεκτή η αλλαγή. Εφόσον εγκριθεί η αλλαγή μπορείτε να κάνετε μία νέα παραγγελία. (Διαβάστε παρακάτω τις εξαιρέσεις αλλαγών.)

3. Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα σε προϊόν αγοράς από το eshop μας εντός 15 ημερών (από την ημερομηνία παραλαβής του από εσάς) λόγω κατασκευαστικού λάθους ή αστοχίας υλικού, σας αντικαθιστούμε το συγκεκριμένο προϊόν άμεσα, εφόσον υπάρχει σε στοκ. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάρχει σε στοκ, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο ίσης αξίας ή επιστροφή χρημάτων.

Οδηγίες Αλλαγής Προϊόντος

* Ενημερώστε μας εγκαίρως για την επιθυμία αλλαγής προϊόντος, μπορείτε με email στο vingeproject@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2130405289. Η αλλαγή σας πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς.

*Συμπληρώστε το Δελτίο Αλλαγής που βρήκατε στο πακέτο της παραγγελίας σας και συγκεντρώστε ότι συμπεριλαμβανόταν μαζί με το προϊόν (ετικέτες, συσκευασία, απόδειξη). Καλέστε την Ελτά Courier στο 11120 και στείλτε μας το προϊόν προς αλλαγή στα παρακάτω στοιχεία αποστολής, με χρέωση κόστους μεταφορικών στην εταιρεία μας:

Γιώργος Καλοκαίρης
Γράμμου 13, Ηλιούπολη
τ.κ. 16345 Αθήνα


Μπορείτε να κάνετε την αποστολή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier - όχι Ταχυδρομείο – όμως δεν καλύπτουμε εμείς τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση, τα επιβαρύνεστε εσείς.

* Αφού παραλάβουμε το πακέτο σας και εγκρίνουμε την αλλαγή σας, θα σας στείλουμε τη νέα σας επιλογή προϊόντος/προϊόντων όπως μας αναγράψατε στο Δελτίο Αλλαγής και αυτό το κόστος αποστολής καλύπτεται από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που η νέα σας παραγγελία κοστίζει περισσότερο από την προηγούμενη το νέο πακέτο που θα σας αποσταλεί θα έχει κόστος αντικαταβολής την διαφορά των παραγγελιών.

Ειδικές Περιπτώσεις – Εξαιρέσεις Αλλαγών

-Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν στο προϊόν που θέλετε να κάνετε αλλαγή δεν υπάρχει το νέο νούμερο που επιθυμείτε.
-Δεν καλύπτουμε τα έξοδα μεταφορικών courier για περισσότερες από μία αλλαγές.
-Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, σε προϊόντα του Clearance και τα HEI POA OILS.
-Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
-Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η αλλαγή σας, σας επιστρέφουμε το προϊόν ακριβώς όπως μας το στείλατε.
- Σε περίπτωση Δώρου μπορείτε να κάνετε αλλαγή εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην κάρτα αλλαγής.
-Για παραγγελίες που έχουν παραδοθεί εκτός Ελλάδας γίνονται αλλαγές όμως θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.